Vállalkozási üzletág


A vállalkozási üzletág küldetése, hogy érhetően, lényegre törően adjon információt, eligazodást főként adójogi, munkajogi, számviteli kérdésekben.

Adóügyi megoldások kis – közepes - nagy vállalkozások számára.

Célunk a vállalkozásoknak megfelelő segítséget nyújtani az adóellenőrzésekre való felkészülésre, hiszen nem elegendő a helyes könyvelés, az adózás területét teljes körűen átfogó ismeretekre is szükség van egy adóellenőrzés során.

Az könyvelőirodánk fő profilja, hogy Ön és a vállalkozása elkerülje a felszámolási eljárást, a vállalkozása eredményesen, a jogszabályi keretek között tevékenykedjen, elkerülje az esetleges büntetőjogi felelősségre vonást.

Ennek érdekében javasoljuk, hogy az adóellenőrzésre való felkészüléshez, a vállalkozása tevékenysége során felmerülő adózási kérdések megválaszolásához, időben forduljon hozzánk, még mielőtt bármilyen nyilatkozatot tenne.

Irodánk az adózás terén eltöltött elmúlt több évtizedes tapasztalatai alapján, a tevékenysége jelentős részét az adóellenőrzésekre és adózási területen mutatkozó kérdések megoldására helyezte át. Ehhez gazdasági bűncselekmények területén nagy tapasztalattal rendelkező igazságügyi szakértő került bevonásra.

Tevékenysége kiterjed az adóellenőrzési, illetve az esetleges büntető eljárás megindítását követő időszakokban keletkezett dokumentumok értékelésére.

A szolgáltatásunk kiterjed a vállalkozások által folytatott tevékenységek legtöbbje esetében a folyamatos és eseti jelleggel ellátott adózási területet is érintő tanácsadásra, hatóságok előtti ellenőrzések során képviseletre.

Igazságügyi szakértőnk gazdasági bűncselekmények terén szerzett tapasztalatai és gyakorlata biztosítja, hogy adóügyét kiemelten kezeljük. Bármikor fordulhat hozzánk.

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a jogszabályi lehetőségeken belül Önnek és vállalkozásának a lehető legjobb megoldást nyújtsuk.

Szolgáltatásainkkal azt a lehetőséget adjuk az Ön számára, hogy a lehető legtöbb időt tudja a vállalkozása eredményes működése megvalósítására fordítani.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat.


Főoldal

Vegye fel velünk a kapcsolatot